Eden Hotel Wolff

Eden Hotel Wolff München

Az Eden Hotel Wolff egy négycsillagos hotel, amely a Hauptbahnhoftól pár lépésre található, és a repülőtér is átszállás nélkül elérhető. A hotel modern és hagyományos szobákat kínál. Ezenkívül városra néző tetőterasszal, egy hagyományos bajor étteremmel, valamint wellness- és fitneszlétesítményekkel (szaunával, gőzfürdővel) is rendelkezik.

Ez az elegáns szálloda közvetlenül a müncheni főpályaudvar mellett található, és hagyományos bajor étteremmel, valamint tetőterasszal rendelkező fitneszteremmel várja vendégeit. A Marienplatz tér 3 perc alatt elérhető az S-Bahn vonattal.

Az Eden Hotel Wolff légkondicionált, egyedileg berendezett szobái a klasszikustól a modernig terjednek. Egyes szobák alpesi stílusban vannak berendezve. A felszereltséghez minibár, széf és síkképernyős TV tartozik.

Az Eden Hotel Wolffban minden reggel változatos svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Az elegáns bárban megpihenhet, vagy a hangulatos Cafè-Restaurant Centralban regionális és nemzetközi ételeket fogyaszthat.

Az Eden Hotel Wolff wellnesslétesítményei között szauna és gőzfürdő is található. Kényeztetheti magát egy masszázzsal, vagy pihenhet a városra néző teraszon.

A szálloda mindössze 1 metróállomásnyira található a Theresienwiese-től, ahol az Oktoberfestet rendezik. A müncheni repülőtérre közvetlen vonat- vagy buszjárat indul.