Pension Locarno

pension locarno münchen

A Hotelpension Locarno egy lifttel rendelkező épület harmadik emeletén található. Kiváló az elhelyezkedése, a Hauptbahnhoftól csak 50 méternyire van, ahonnan a repülőtér is könnyen elérhető. A kedvező árú szállás háromágyas és négyágyas szobákkal is rendelkezik. A panzióban van lehetőség csomagmegőrzésre, és pár perces sétára számtalan üzlet, étterem és bár található.

A müncheni főpályaudvartól mindössze 50 méterre, a Karlsplatz/Stachus és az óváros pedig 5 perces sétára található szálloda ingyenes LAN-internet-hozzáférést és napi svédasztalos reggelit kínál.

A 3. emeleten található Hotelpension Locarno lifttel megközelíthető. Minden szoba vonzó fabútorokkal, kábeltévével és mosdókagylóval felszerelt. A közös használatú fürdőszobák és WC-k a folyosón találhatók.

A Pension Locarnóban minden reggel svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A hangulatos reggelizőterem a reggeli után is elidőzésre hívogat.

Számos étterem, bár és üzlet mindössze 5 perces sétára található. A főpályaudvarról közvetlen kapcsolat van a müncheni repülőtérre és a kiállítási központba.