H + Hotel

H + Hotel München

A négycsillagos hotel szintén jó választás családok, vagy kisebb csoportok számára. A Stachus sétáló-és bevásárlónegyedtől, a Hauptbahnhoftól pár perces sétára található, míg a Marienplatz negyed óra alatt gyalogosan elérhető.

A szálloda mindössze 5 perces sétára található a müncheni főpályaudvartól és a Stachus sétálóutcától. A H+ Hotel München légkondicionált szobákat kínál ingyenes Wi-Fi-vel.

A H+ Hotel München világos szobái hangulatosan berendezettek és modern dizájnnal rendelkeznek. Minden szoba műholdas TV-vel, íróasztallal és saját fürdőszobával rendelkezik.

A H + Hotel München elegáns, fából készült bútorokkal berendezett reggelizőtermében, a nagy ablakok mellett minden reggel bőséges svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A reggeli bajor specialitásokat tartalmaz, a bárban pedig bajor söröket fogyaszthatnak.

A H + Hotel München mindössze 10 perces sétára található a Theresienwiese és a müncheni Oktoberfest helyszínétől. A müncheni városháza és a Marienplatz 15 perces sétával elérhető.

München központi körgyűrűje 4 perces autóútra található a szállodától. A müncheni központi pályaudvarról közvetlen metrójárat indul az Új Müncheni Vásárközpontba, valamint közvetlen vonatjárat a müncheni repülőtérre.