BEYOND by Geisel

beyond by geisel münchen

A remek elhelyezkedésű ötcsillagos hotel a müncheni városháza előtt található, de a közeli metrómegálló miatt kiváló az összeköttetése a repülőtérrel is. Fényűzően berendezett teraszos lakosztályokkal és hálószobákkal rendelkezik, amelyek panorámás kilátást nyújtanak a városháza épületére.

A BEYOND by Geisel – Adults only egy apartmanhotel, amely a müncheni városháza előtt várja Önt. A fényűzően berendezett, a városházára vagy a Rindermarktra panorámás kilátással rendelkező szobák és lakosztályok szabályozható légkondicionálóval, 55 hüvelykes síkképernyős TV-vel, wifivel és Bluetooth-hangszórókkal rendelkeznek. A fürdőszoba esőzuhannyal felszerelt.

A szálláson egy étkezővel ellátott közös konyha és egy 2 emeleten elterülő, nyitott terű nappali található. A reggelit és egyéb ételeket maga készítheti el, vagy rendelhet a szakácstól.

A barátságos házigazda és a portás éjjel-nappal rendelkezésre áll. Az egyéb szolgáltatások közé tartozik a 24 órás recepció.

A BEYOND by Geisel – Adults only remek elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel a legközelebbi metróállomás mindössze néhány lépésre található. A metró közvetlen összeköttetést biztosít a 36 perces utazással elérhető müncheni repülőtérrel. A metróval az ICM – Internationales Congress Center München kongresszusi központba 24 perc alatt lehet eljutni.